Ben je op zoek naar de beste vacatures?

slider-2

Delen is lief

Het vinden van de juiste vacatures als je een (bij)baan zoekt kan soms best lastig zijn. Er is vrijwel altijd voldoende werk, maar vind maar eens net die ene baan die bij jou past. Zeker nu solliciteren veelal online gebeurt en het wemelt van de vacatureplatforms, is het soms een hele klus om een vacature te vinden waar jij graag voor in aanmerking wilt komen. Anderzijds is het voor werkgevers ook zoeken naar de juiste manier om een vacature aan te bieden. Je wilt niet te veel betalen, maar je wilt wel de juiste kandidaten benaderen. Grabjobs biedt voor beide partijen de perfecte oplossing.

Gratis vacatures plaatsen met een groot bereik

Als werkgever kun je op Grabjobs gratis je vacatures plaatsen. Dat is nog eens wat anders dan honderden euro’s investeren en uiteindelijk tot de conclusie moeten komen dat niet de juiste mensen op je vacature reageren, of dat er misschien wel helemaal geen reacties komen omdat je net het verkeerde platform hebt gekozen. Ook gebeurt het dat niet de juiste kandidaten reageren. Zo ben je soms dagen bezig om die allemaal netjes af te wijzen. Dat kan allemaal veel efficiënter.

Snel aan de slag met je vacatures

Ben je werkgever en heb je vacatures die je snel vervuld wilt hebben? Maak dan een account aan op de Grabjobs app. Als je dat hebt gedaan kun je meteen je eerste vacature plaatsen. Daar betaal je helemaal niets voor. We hanteren een no cure, no pay systeem. Stel dat er niemand op jouw vacature reageert, dan maak je ook geen kosten. Natuurlijk gaan we er vanuit dat dat niet gebeurt. Er zijn immers altijd honderdduizenden mensen op zoek naar een leuke baan. Als er reacties komen op jouw vacature dan kun je geschikte kandidaten op jouw shortlist plaatsen en zelf kiezen hoe je reageert. Je kunt de videochat gebruiken, een mail sturen of bellen. 

Voor welke vacatures kan ik Grabjobs gebruiken?

Grabjobs richt zich met nadruk niet op bepaalde beroepen. Je kunt alle vacatures plaatsen. Of je nu supermarktpersoneel zoekt, een bezorger voor je webwinkel of een ervaren kok voor de keuken van je restaurant. Alle vacatures zijn welkom. Geef in je oproep aan wat je zoekt en wat je te bieden hebt en de kans is groot dat je al binnen een paar minuten de eerste reacties krijgt. Je kunt vervolgens direct aan de slag met de kandidaten die zich hebben gemeld. Dit kan het snelst via de chat mogelijkheid in Grabjobs. Je kunt videobellen met kandidaten om ze beter te leren kennen. Op deze manier kun je soms al binnen een paar uur die ene perfecte kandidaat voor jouw vacature vinden en kan hij of zij zo snel mogelijk bij jou aan de slag. 

Hoe werkt Grabjobs als ik een baan zoek?

Als je op zoek bent naar een baan, of misschien wel een leuke bijbaan omdat je nog op school zit of studeert, gebruik je Grabjobs om een leuke job te vinden. In een minuut heb je je profiel aangemaakt en vervolgens kun je meteen op zoek naar geschikte vacatures voor jou. Heb je een leuke vacature gevonden? Je solliciteert met 1 klik en krijgt doorgaans binnen een paar uur een reactie. Op Grabjobs vind je vacatures voor verschillende doelgroepen. Je vindt er bijbanen voor scholieren en studenten, maar ook banen voor als je je Mbo-opleiding hebt afgerond. 

De beste vacatures vind je nu gemakkelijk en snel

Als je op zoek gaat naar een baan dan vraag je je misschien af waar je moet beginnen. Er zijn zó veel mogelijkheden online. Maak je keuze zorgvuldig, zodat je alleen vacatures vindt die bij jou passen en die de moeite waard zijn om op te reageren. Vermijd platforms waar vacatures op staan die allang niet meer actueel zijn. Verspil geen tijd aan het schrijven van lange sollicitatiebrieven voor banen die niet meer beschikbaar zijn omdat de beheerder van de website zijn database niet opschoont. Bij Grabjobs hoef je geen sollicitatiebrief te schrijven, je wordt door de werkgever benaderd voor een videochat of je wordt gebeld of ontvangt een e-mail. Dat gaat allemaal veel sneller en je weet ook snel waar je aan toe bent. Natuurlijk kan de werkgever je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om nader kennis te maken en te ontdekken of jij echt de kandidaat bent voor de vacature. Het video-interview is één van de sterke pluspunten die Grabjobs biedt. Snel en gemakkelijk kennismaken met geschikte kandidaten wordt op deze manier heel gemakkelijk.

Nooit meer vacatures plaatsen die niemand opmerkt

Als je op zoek bent naar geschikt personeel, dan wil je de juiste doelgroep bereiken. Bij Grabjobs vind je kandidaten die hun Mbo-opleiding hebben afgerond of hier bijna mee klaar zijn. Daarnaast kun je studenten en middelbare scholieren bereiken die een leuke bijbaan zoeken. Op deze manier vind je altijd de geschikte kandidaat voor jouw baan. Doordat je snel contact kunt maken verspil je geen tijd met het inplannen van sollicitatiegesprekken. Je kunt jouw shortlist met geschikte kandidaten snel afwerken. Wie weet gaat jouw nieuwe medewerker volgende week al voor je aan de slag. 

Ga nu aan de slag met je vacatures

Ben je werkgever en wil je vanaf nu jouw vacatures snel kunnen vervullen? Ga dan naar onze vernieuwde werkgeversdashboard of download de Grabjobs app. Je vindt meer informatie op Grabjobs.nl. Ben je op zoek naar een leuke baan? Ook dan raden we je aan om de Grabjobs app op je smartphone te installeren. Maak een profiel aan en ga direct op zoek naar geschikte vacatures waar jij met een klik van je vinger op kunt reageren. Al heel wat tevreden werkgevers en kandidaten gingen je voor. Mogen we jou binnenkort ook aan ons succesverhaal toevoegen?

Meer Grab Blogs:

intro-background
blog

4 Tips om die openstaande vacatures te vullen

Goed personeel dat ook matcht met jullie bedrijfscultuur? Dat komt niet zomaar aanwaaien. Helemaal niet in deze tijd. De arbeidsmarkt is krap en veel branches