Bezorger

Ben jij op zoek naar een baan als bezorger?

Steeds meer bedrijven zoeken naar een bezorger voor pakketjes. Dat komt omdat het online winkelen steeds populairder wordt. De coronacrisis die in 2020 wereldwijd toesloeg heeft dat nog versterkt, maar ook voor die tijd nam het aantal online aankopen al flink toe. We bestellen niet alleen kleding online, maar ook steeds vaker de dagelijkse boodschappen, speelgoed, dierenvoeding, elektronica, verzorgingsproducten en nog veel meer. Al die pakketten moeten worden bezorgd en daar is personeel voor nodig. Als bezorger kun je aan de slag als je een rijbewijs C hebt, want doorgaans rijd je met een grote bestelwagen waar je niet mee de weg op mag als je alleen het rijbewijs B hebt. Maar in grote steden zijn er ook bezorgers die hun werk op de fiets doen als het gaat om kleinere pakketjes.

Bezorger vacatures online vinden

Je kunt het werk van bezorger prima combineren met een studie als je bijvoorbeeld 1 of 2 dagen per week beschikbaar bent. Steeds meer bedrijven bezorgen ook op zaterdag en zondag, en dat is natuurlijk prima te combineren omdat er op die dagen doorgaans geen lessen of colleges worden gegeven. Daarnaast kun je in de avonduren ook aan de slag als bezorger voor een restaurant, omdat steeds meer restaurants ook bezorgmaaltijden aanbieden. Ook dit is ingegeven door de lockdowns in 2020 en 2021 als gevolg van corona.

Grabjobs helpt je een baan als bezorger te vinden

Ben je op zoek naar een baan als bezorger of een bijbaan die je met je opleiding of studie kunt combineren? Gebruik dan de Grabjobs app. Hiermee kun je snel en gemakkelijk de leukste banen vinden en je kunt er ook direct op reageren. Het is niet nodig om een formele sollicitatiebrief te sturen of een lange mail waarin je je sollicitatie uitgebreid toelicht. Een simpele ‘ik heb interesse’ is genoeg. De werkgever kan dan zelf bepalen of je een mogelijk geschikte kandidaat bent en als dat zo is snel met je in contact komen. Grabjobs is ook prima geschikt om een baan te vinden als vervanger voor iemand die ziek is. Houd er dan rekening mee dat je misschien al de volgende dag aan de slag gaat.

Gratis je vacature voor een bezorger plaatsen

Ben je werkgever en zoek je een betrouwbare en klantgerichte bezorger? Dan is Grabjobs hét platform waar je jouw kandidaat gaat vinden. En het mooie is: je loopt geen enkel risico. Het plaatsen van een vacature is namelijk helemaal gratis. In het uitzonderlijke geval dat je op je oproep geen enkele reactie krijgt dan kost het je dus niets. Je betaalt alleen voor het in contact komen met sollicitanten. Zodra er reacties komen kun je die meteen beoordelen. Kandidaten die aan je eisen voldoen kun je op de shortlist plaatsen en direct benaderen. Je kunt hiervoor gebruik maken van de modernste techniek: de video chat. De beste manier om snel met een kandidaat kennis te maken en te beoordelen of hij of zij de geschikte man of vrouw is voor je vacature. Als je liever belt of een mail stuurt dan kan dat natuurlijk ook. Het algoritme in Grabjobs laat je snel zien of een kandidaat een goede match is met je vacature.

Bezorger is niet zomaar een baantje

Misschien denk je dat je als bezorger niet veel voorstelt. Maar vergis je niet. Het is verantwoordelijk werk en dus zeker niet voor iedereen geschikt. Je moet natuurlijk zorgvuldig kunnen werken zodat pakketten niet bij de verkeerde terechtkomen. Soms moet je in kunnen schatten of iemand hulp nodig heeft. Een zware doos zet je natuurlijk even binnen als deze moet worden bezorgd bij iemand die ziek, gehandicapt of op leeftijd is. Bezorgen bij de buren doe je alleen als dat door de afzender en de geadresseerde is toegestaan. Natuurlijk ben je altijd vriendelijk en beleefd en wacht je langer dan vijf tellen na het aanbellen of de deur wordt opengedaan. Niet iedereen staat je achter de voordeur op te wachten immers.

Ben jij een bezorger met hart voor het werk?

Als jij het bezorgen van pakketten, maaltijden of grotere goederen zoals witgoed en meubels die bij de klant in elkaar moeten worden gezet of geïnstalleerd als een leuke en afwisselende baan ziet, dan kun je nu meteen op zoek gaan naar een baan of bijbaan als bezorger via Grabjobs. Het is een sector die groeit vanwege de veranderende manier waarop mensen shoppen. Er is dus altijd een grote kans op werk. Je hebt meestal variabele werktijden die je dus gemakkelijk kunt combineren met je studie of je privé leven. Het is bijvoorbeeld een prima baan voor iemand die een partner heeft met een 9 to 5 job en die dus de kinderen naar de opvang kan brengen en ze ook weer ophalen.

Ga vandaag nog aan de slag met de Grabjobs app

Als jij een baan als bezorger ook helemaal ziet zitten, dan is de eerste stap het installeren van de Grabjobs app. Deze is beschikbaar via de website, www.grabjobs.nl of kijk in de App Store voor de iPhone app of bij Google Play voor de Android app. Installeren is in een minuut geregeld. Vervolgens maak je jouw gratis account aan zodat je kunt inloggen en direct kunt zien of er leuke vacatures zijn. Ben je werkgever? Ook dan maak je een account aan, waarna je meteen je eerste gratis vacature voor een bezorger kunt plaatsen. Betalen doe je alleen als je contact wilt leggen met kandidaten. Wie weet wordt jouw openstaande job voor een ervaren bezorger vandaag al vervuld.

Bekijk ook:
https://grabjobs.nl/vacatures/
https://grabjobs.nl/gratis-vacature-plaatsen/
https://grabjobs.nl/vacature-sites/
https://grabjobs.nl/vacatures-rotterdam/
https://grabjobs.nl/vacatures-amsterdam/
https://grabjobs.nl/werk-zoeken/
https://grabjobs.nl/bijbaan/
https://grabjobs.nl/vacatures-den-haag/
https://grabjobs.nl/vacatures-utrecht/
https://grabjobs.nl/horeca-vacatures/
https://grabjobs.nl/vacatures-zorg/
https://grabjobs.nl/bezorger/

Inloggen Werkgevers  Gratis Vacature Plaatsen