De beste vacatures in Amsterdam vind je met Grabjobs

slider-3

Delen is lief

Als je op zoek bent naar goede vacatures in Amsterdam, dan zoek je vandaag de dag meestal op het internet. Maar je loopt dan wel het risico dat je op websites terechtkomt waar alleen maar oude vacatures staan die dus al lang niet meer actueel zijn. Als je echt een leuke baan zoekt, of een bijbaan voor naast je school of studie, dan kijk je voor vacatures in Amsterdam alleen nog op de Grabjobs app. Hier vind je de leukste banen in tal van branches. Van gastvrouw in een restaurant tot schoonmaker en van winkelmedewerker tot kapster. 

Hoe kan ik als werkgever een vacature plaatsen op Grabjobs?

Als je als werkgever optimaal wilt profiteren van het grote aantal werkzoekenden in de regio Amsterdam dan plaats je je vacature op Grabjobs. Hiervoor maak je eerst een profiel aan. Met je inloggegevens kun je direct toegang krijgen. Plaats direct gratis je vacature en wacht af. De kans is groot dat er al binnen enkele uren reacties komen van geschikte kandidaten, de hoogste match wordt weergegeven zodat we jouw tijd besparen. Deze kun je vervolgens gemakkelijk selecteren. Sollicitanten waarmee je graag nader kennis wilt maken zet je op je shortlist. Kandidaten die niet aan je eisen voldoen kun je direct afwijzen. Vervolgens leg je heel gemakkelijk contact met de kandidaten op je shortlist. Dat kan via een videocall, een goede manier om snel kennis te maken en te zien met wie je te maken hebt. Wil je liever mailen of telefonisch een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Dat kan natuurlijk ook.

Leuke vacatures in Amsterdam voor studenten

Als je in Amsterdam studeert en op kamers woont dan kun je vast wel een extra zakcentje gebruiken. Daarom zoeken veel studenten een bijbaan. In de horeca, in een winkel of als telefonist of helpdeskmedewerker. Dit soort banen zijn vaak prima met een studie te combineren. Ook werk wat je thuis kunt doen, zoals tekstschrijver, kun je prima met je studie combineren. Ben je op zoek naar leuke vacatures voor studenten in Amsterdam? Meld je aan bij de Grabjobs app en je krijgt ze dagelijks gepresenteerd. Je kunt online direct reageren. Een sollicitatiebrief schrijven is niet nodig, ook het invullen van ellenlange vragenlijsten voor het samenstellen van een CV is niet aan de orde. Je hoort doorgaans binnen 24 uur of de werkgever wel of niet met je in contact wil komen. 

Waarom is online solliciteren zo populair?

Het online aanbieden van vacatures in Amsterdam is in een paar jaar tijd heel populair geworden. Rond de eeuwwisseling werd het steeds gebruikelijker om een vacature via het internet aan te bieden. Voor die tijd werd er vooral in kranten geadverteerd. Maar het nadeel is dat de krant, als het om een regionaal blad gaat, maar eens per week uit. Adverteren in een dagblad is erg kostbaar. En vervolgens is het maar afwachten of de juiste kandidaten hierop reageren. Zo ontstonden er websites waar bedrijven hun vacature konden aanbieden. Helaas kwam het nogal eens voor dat de advertenties niet worden gemonitord. Het gevolg is dat veel banen allang niet meer vacant zijn, waardoor ook de zoekers niet meer terugkwamen. Nu is er de Grabjobs app. Dé manier om snel en gemakkelijk je vacature onder de aandacht te brengen van werkzoekenden.

Wie zoeken er vooral via Grabjobs?

Grabjobs wordt vooral gebruikt door mensen met een Mbo opleiding, maar ook door mensen die zoeken naar een bijbaan omdat ze nog op school zitten of studeren. Ook mensen die hun diploma niet hebben behaald doordat ze hun opleiding hebben afgebroken, proberen op deze manier betaald werk te vinden. Er is geen beperking voor wat betreft de aard van de vacatures in Amsterdam die kunnen worden aangeboden. Iedere branche is welkom. Of het nu gaat om een vaste baan of een tijdelijk contract, om fulltime of parttime, alles is mogelijk.

Werkgevers kunnen gratis adverteren

Waarom vind je de leukste vacatures in Amsterdam op Grabjobs? Het antwoord op die vraag is simpel: Werkgevers betalen geen vergoeding voor het plaatsen van hun oproep. Een werkgever betaalt wel voor het in contact komen met een sollicitant. Maar dan gaat het vrijwel altijd om een kandidaat waarover de werkgever enthousiast is en bij wie de kans dus groot is dat hij of zij de baan aan deze sollicitant wil geven. In contact komen met een sollicitant kan al vanaf een klein bedrag. Daardoor is adverteren met vacatures in Amsterdam via Grabjobs veel goedkoper dan een advertentie op een betaalde vacature website. 

Een moderne manier van werven en solliciteren

Grabjobs is een ideale manier om geschikte kandidaten te vinden voor je vacature. Voor werkzoekenden is Grabjobs hét platform om die leuke baan te vinden waar je al een poosje naar op zoek bent. Je kunt de app direct downloaden in de App Store (Apple) of via Google Play (Android). Nadat je de app op je telefoon of tablet hebt geïnstalleerd en een account hebt aangemaakt kun je meteen je eerste gratis vacature in Amsterdam plaatsen of op zoek gaan naar leuke banen in de hoofdstad. 

Meer Grab Blogs:

intro-background
blog

4 Tips om die openstaande vacatures te vullen

Goed personeel dat ook matcht met jullie bedrijfscultuur? Dat komt niet zomaar aanwaaien. Helemaal niet in deze tijd. De arbeidsmarkt is krap en veel branches