Hoeveel kost het om een ​​vacature online te plaatsen?

slider-1

Delen is lief

WIJ DEDEN HET ONDERZOEK VOOR JOU!

GRAAG VERTELLEN WE JE MEER OVER:

OM ECHT CONCURREREND TE BLIJVEN IN DE RACE VOOR DE JUISTE KANDIDAAT, MOETEN BIJNA ALLE BEDRIJVEN INVESTEREN IN ONLINE VACATURES. NATUURLIJK VERSCHILLEN DE BUDGETTEN STERK VAN BEDRIJF TOT BEDRIJF EN IS HET NIET ALTIJD GEMAKKELIJK OM INFORMATIE OVER ONLINE PRIJZEN TE VINDEN. DUS MAAK JE GEEN ZORGEN ALS JE JE AFVRAAGT ​​HOEVEEL HET KOST OM EEN ​​BAAN ONLINE TE PLAATSEN – WE ZIJN ER OM JE TE HELPEN! WE HEBBEN EEN AANTAL FEITEN EN CIJFERS VERZAMELD OVER HOEVEEL HET KOST OM EEN ​​VACATURE OP VERSCHILLENDE PLATFORMS TE PLAATSEN, EVENALS EEN PAAR DINGEN WAAR JE REKENING MEE MOET HOUDEN VOORDAT U IETS KOOPT. BEKIJK HET HIERONDER!.

ALS JE GEWEND BENT OM EEN ​​EXTERNE RECRUITER TE BETALEN VAN MEER DAN 20K EURO PER AANSTELLING, LIJKT HET MISSCHIEN EEN MAKKIE OM EEN ​​PAAR HONDERD EURO UIT TE GEVEN OM EEN ​​VACATURE ONLINE TE PLAATSEN. BEDENK ECHTER DAT MET MEER DAN 1000 VACATURESITES DIE DAGELIJKS KOMEN EN GAAN, ER EEN PAAR DINGEN ZIJN OM IN GEDACHTEN TE HOUDEN OM ERVOOR TE ZORGEN DAT UW INVESTERING GOED WORDT BESTEED. HOUD REKENING MET DE VOLGENDE FACTOREN BIJ HET VERGELIJKEN VAN VERSCHILLENDE VACATURESITES: !

VERKEER: HOEVEEL INTERNETVERKEER IS ER OP DE SITE DIE U OVERWEEGT MOMENTEEL ELKE MAAND TE ZIEN? HET MAAKT NIET UIT HOE GOEDKOOP EEN VACATURE IS ALS NIEMAND DIE OOIT ZIET. ONTDEK HOEVEEL GEBRUIKERS ZOEKEN NAAR BANEN OP HUN SITE EN OF HUN VERKEER SNEL GROEIT OF LANGZAAM AFNEEMT.

KWALITEIT EN DEMOGRAFIE VAN KANDIDATEN: NIEMAND IS GEÏNTERESSEERD IN HET DOORNEMEN VAN HONDERDEN OF DUIZENDEN PROFIELEN OF CV’S ALS GEEN VAN HEN ZELFS MAAR EEN TELEFOONSCHERM RECHTVAARDIGT. KANDIDATEN VAN HOGE KWALITEIT ZIJN WAT U ZOEKT, DUS HET IS BELANGRIJK DAT U OP DE JUISTE PLAATS ADVERTEERT. ZORG ERVOOR DAT U DE DEMOGRAFISCHE GEGEVENS VAN DE WERKZOEKENDEN OP DE SITE WAAROP U ADVERTEERT, EVALUEERT. ZIJN HET HOOGOPGELEIDE OF LAAGOPGELEIDE? ACTIEVE OF PASSIEVE WERKZOEKENDEN? IS HET EEN NICHE-VACATUREBANK? ADVERTEERT DE SITE ALLEEN PER UUR OF IS HET GERICHT OP SEIZOENSINHUUR?

PRIJSMODEL: VERSCHILLENDE WEBSITES HEBBEN NIET ALLEEN VERSCHILLENDE KOSTEN, ZE HEBBEN OOK VERSCHILLENDE PRIJSMODELLEN. OP SOMMIGE WEBSITES KUNT U EEN BEPAALD AANTAL VACATURES PLAATSEN VOOR EEN BEPAALDE PERIODE TEGEN EEN VAST BEDRAG, TERWIJL ANDERE WEBSITES KOSTEN IN REKENING BRENGEN OP BASIS VAN HET AANTAL MENSEN DAT UW VACATURE BEKIJKT OF EROP KLIKT. DE ENE IS NIET NOODZAKELIJKERWIJS BETER DAN DE ANDERE – WELKE HET BESTE IS VOOR UW ORGANISATIE, HANGT AF VAN UW BUDGET, HET AANTAL VACATURES WAARVOOR U INHUURT EN DE KWALITEIT VAN DE KANDIDATEN, NAAST ANDERE FACTOREN, ZOALS SNELHEID, LAAGDREMPELIGHEID.

TIJDSPERIODE: HOE LANG WORDT UW (DOORLOPENDE)VACATURE OP HUN SITE GEPLAATST? VEEL VACATURESITES BIEDEN TERMIJNEN VAN 30 OF 60 DAGEN. BENT U GEBONDEN AAN EEN MAANDELIJKSE VERPLICHTING? IS HET AAN U OM BIJ TE HOUDEN WANNEER UW VERMELDINGEN VERLOPEN, OM ERVOOR TE ZORGEN DAT ZE NIET DONKER WORDEN? OF WORDEN DE VERMELDINGEN ELKE MAAND AUTOMATISCH VERLENGD OP UW OORSPRONKELIJKE CREDITCARD TOTDAT U ERAAN DENKT OM TE ANNULEREN?.

HOEVEEL KOST HET OM EEN ​​VACATURE OP GRABJOBS TE PLAATSEN

Grabjobs biedt flexibiliteit aan voor bedrijven met wervingsbehoeften. Het plaatsen van vacatures op Grabjobs is volledig gratis en de vacatures verlopen niet. U bekijkt alle profielen gratis. En betaalt alleen voor het contact met de kandidaat. Hiervoor hebben wij contact credits die u hiervoor kunt inzetten naar gelang uw behoefte. u kunt er zeker van zijn dat Grabjobs-kandidaten topklasse zijn – Grabjobs-kandidaten hebben twee keer zoveel kans om te worden aangenomen omdat ze de juiste fit zijn. Wij zorgen dat kandidaten weten of ze gekwalificeerd zijn voor een baan en geven jou de kans om hun match-rate te zien. Zodat jij een betere pool van kandidaten krijgt om uit te kiezen. Dit komt door het algoritme wat we gebruiken op ons platform. Wilt u zien wat Grabjobs voor u kan doen? Download Grabjobs en plaats gratis uw vacatures, en ontvang gratis contact credits om het te proberen.

HOEVEEL HET KOST OM EEN ​​VACATURE OP MONSTERBOARD TE PLAATSEN

Monster biedt drie primaire plannen: een startersabonnement, dat € 349 per maand kost voor één vacature; een Premium-abonnement, dat € 399 per 2 maanden kost voor één vacature; en een Gold-abonnement, dat € 999 per 2 maanden kost voor één vacature. Houd er rekening mee dat Monster het aantal cv’s beperkt dat u via hun database kunt bereiken tussen 50 en 150, afhankelijk van het plan.

HOEVEEL HET KOST OM EEN BAAN OP INDEED TE PLAATSEN

Indeed biedt een pay-per-click gesponsord vacaturemodel. Uw kosten per klik kunnen variëren van € 0,10 tot meer dan € 5 per klik. Houd er rekening mee dat dit niet per kandidaat is. U betaalt voor elke werkzoekende die op uw bericht klikt, zelfs als ze geen sollicitatie indienen. De site heeft ook de mogelijk tot gratis plaatsen van een vacature op Indeed. Beschouw dit als een soort proefplaatsing. Al kan het voor bepaalde functies voldoende zijn.

HOEVEEL HET KOST OM EEN BAAN OP NATIONALE VACATUREBANK TE PLAATSEN

Nationale vacaturebank biedt een pay-per-post vacaturemodel. Uw kosten per vacature kunnen variëren vanaf € 299 tot € 597 per vacature voor 2 maanden online zichtbaar.

PLAATS ONBEPERKT GRATIS VACATURES OP GRABJOBS!

Meer Grab Blogs:

intro-background
blog

4 Tips om die openstaande vacatures te vullen

Goed personeel dat ook matcht met jullie bedrijfscultuur? Dat komt niet zomaar aanwaaien. Helemaal niet in deze tijd. De arbeidsmarkt is krap en veel branches