Horeca vacatures

Met Grabjobs vind je snel de beste horeca vacatures

Horeca vacatures zijn populair bij studenten maar natuurlijk ook bij mensen die een opleiding in deze richting volgen of hebben afgerond. Als je in de horeca wilt werken dan heb je vooral in de bekende studentensteden volop mogelijkheden. Ben je afgestudeerd als kok of heb je een opleiding als gastheer/gastvrouw of sommelier gevolgd, dan wil je natuurlijk ook graag aan de slag om te doen waar je voor geleerd hebt. Daarom vind je bij Grabjobs de leukste horeca vacatures, bij restaurants, cafés, bistro’s en natuurlijk ook in hotels. Je kunt er direct op solliciteren en wie weet al binnen een paar dagen aan de slag. Het gaat om zowel bijbanen als vacatures voor mensen die er hun inkomen mee willen verdienen.

Plaats nu je horeca vacature op Grabjobs

De Grabjobs app is de plek waar werkgevers en werknemers elkaar ontmoeten als er een vacature moet worden vervuld. Ben je op zoek naar een barista, een barman, een ervaren serveerster of een enthousiaste souschef voor in de keuken? Plaats je vacature dan op Grabjobs. Vertel iets over het bedrijf en natuurlijk over de baan, wat zoek je en wat heb je te bieden? Vervolgens plaats je je oproep en wie weet reageren de eerste kandidaten al binnen een paar uur. Selecteren gaat heel gemakkelijk, kandidaten die je wilt spreken omdat ze geschikt lijken voor de baan plaats je op je shortlist.

Adverteren voor werkgevers is gratis

Misschien heb je wel eens geadverteerd op een online platform voor vacatures en ben je flink geschrokken van de tarieven. En als het dan ook nog eens niet is gelukt om de juiste kandidaat te vinden dan houd je er geen prettig gevoel aan over. Bij Grabjobs pakken we het anders aan. Adverteren is bij ons helemaal gratis. Je betaalt dus niets voor het plaatsen van je horeca vacatures. Je betaalt alleen voor de contacten die je met de kandidaten hebt. Dat kan al vanaf een klein bedrag per contact. Meer informatie over de tarieven vind je in de app. Je kiest zelf hoe je contact legt. Dat kan via een videochat, wat ideaal is want zo kun je direct persoonlijk kennismaken met een kandidaat. Als je liever belt of een mail stuurt dan kan dat ook. Kandidaten kunnen ook zelf contact zoeken via een videocall

Zo vind jij een leuke bijbaan in de horeca

Als je studeert of een Mbo opleiding volgt dan is een bijbaan in de horeca erg aantrekkelijk. Het werk is vaak in de avonduren of in het weekend, zodat je het gemakkelijk met je opleiding of studie kunt combineren. De beste horeca vacatures in studentensteden vind je natuurlijk bij Grabjobs. Het gaat dan om werk in de keuken, achter de bar of in de bediening. Ook zijn er vaak hotels die personeel zoeken, onder andere achter de receptie of voor het verzorgen van de kamers. Als jij op zoek bent naar zo’n baan, voor vast of voor een paar uur in de week als bijbaan, dan is Grabjobs een prima startpunt om op zoek te gaan naar een leuke vacature.

Aanmelden is zo geregeld

Of je nu werkgever bent of op zoek naar een leuke horeca vacature, aanmelden bij Grabjobs is zo geregeld. Eerst installeer je de app op je smartphone. Die vind je in de App Store als je een iPhone hebt of bij Google Play voor een Android telefoon. Na de installatie maak je een account aan. Dat is zo geregeld, want het is niet nodig om hiervoor talloze gegevens in te vullen. Als zoeker hoef je bijvoorbeeld geen ellenlang cv in te vullen. Je contactgegevens is voldoende. Nu kun je je eerste vacature plaatsen of op zoek gaan naar een leuke horecabaan bij jou in de buurt.

Veilig en snel solliciteren

Solliciteren doe je gewoon via de app. Met 1 klik geef je aan dat je geïnteresseerd bent. Als de werkgever jou een geschikte kandidaat vindt dan kom je op de shortlist en wordt er snel contact met je opgenomen. Dat kan via een videochat of je wordt gebeld of krijgt een e-mail. Misschien ga je morgen al aan de slag, omdat het gaat om het vervangen van een zieke medewerker. Wees dus op alles voorbereid als je gaat zoeken naar de meest interessante horeca vacatures.

Snelle reacties op jouw gratis advertentie voor een horeca vacature

Soms ben je met spoed op zoek naar een medewerker, bijvoorbeeld als vervanging in verband met ziekte of als iemand ineens ontslag neemt omdat hij of zij elders een betere baan heeft gevonden. Ook kan het in de horeca ineens druk worden waardoor je extra personeel zoekt. In dat soort gevallen kan de Grabjobs app uitkomst bieden. Je plaatst je horeca vacature en de kans is groot dat er al binnen een paar uur mensen reageren. Zit daar een geschikte kandidaat tussen? Start een videochat en als het klikt dan kan deze sollicitant misschien de volgende dag al voor je aan de slag. Dat is de kracht van Grabjobs, mensen die elkaar zoeken snel met elkaar verbinden.

Bekijk ook:
https://grabjobs.nl/vacatures/
https://grabjobs.nl/gratis-vacature-plaatsen/
https://grabjobs.nl/vacature-sites/
https://grabjobs.nl/vacatures-rotterdam/
https://grabjobs.nl/vacatures-amsterdam/
https://grabjobs.nl/werk-zoeken/
https://grabjobs.nl/bijbaan/
https://grabjobs.nl/vacatures-den-haag/
https://grabjobs.nl/vacatures-utrecht/
https://grabjobs.nl/horeca-vacatures/
https://grabjobs.nl/vacatures-zorg/
https://grabjobs.nl/bezorger/

Inloggen Werkgevers  Gratis Vacature Plaatsen