parallax background

WERKGEVERS

Grabjobs helpt werkgevers!

Grabjobs kent de struikelpunten van werkgevers! Wij lossen die op!

Je adverteert via diverse kanalen maar het resultaat is niet naar wens

Je komt er na een aantal weken achter dat een kandidaat toch niet geschikt is

Je doet er alles aan om vacatures te vervullen, maar er zijn vaak geen reacties

Je bent vaak (te) veel tijd en geld kwijt aan werving en selectie

Op zoek naar de juiste kandidaat voor die ene baan? Plaats de vacature gratis op GrabJobs en bereik de kandidaat die bij je past! Efficiënt en snel werknemer en werkgever verbinden is ons doel. In een wereld waar bijna alles online plaats vindt, is onze app de manier om je werknemer te ontmoeten. Voor jou als werkgever zowel via de app als desktop te bereiken en jouw toekomstige nieuwe werknemer vindt jouw bedrijf op ons platform!

Plotseling uitval van personeel?

Onze database zit vol met goede kandidaten die direct kunnen starten! Geen zorgen meer over de indeling van het nieuwe rooster, jouw nieuwe werknemer vind je bij ons.


Val jij op bij je toekomstige werknemers?

Werknemers vinden kan in principe overal. Maar de juiste werknemer vind je bij ons op een razendsnelle en effectieve manier. Onderscheid je van andere bedrijven en speel in op de nieuwste trend: je werknemer op een snelle en betrouwbare manier vinden via ons platform.

WEES DE BAAS
OVER JE
EIGEN AGENDA

Geen tijd in de agenda?

Geen probleem! Met onze app plan je het eerste gesprek gewoon in de app middels (video)chat. Tijdbesparend en van deze tijd! Je selecteert jouw nieuwe werknemer op profiel, ervaring en prestaties. Is het een match? Dan start jouw nieuwe werknemer al op korte termijn!


Ben jij de werkgever of opdrachtgever van deze tijd?

Download dan nu de app! Plaats gratis je vacature op onze mobile app en kom in contact met de juiste kandidaat.

Verrijk je vacature met een video vlog, geef de kandidaat een kijkje in de keuken om een goed beeld te krijgen van de vacature!

Inloggen Werkgevers  Gratis Vacature Plaatsen